Bloggoverhaling

hjemmekontor.JPG Hjemmesida vår har blitt grunding oppgradert og overhalt de siste dagene. Riktignok er forandringene mest synlige under panseret, men vi har rukket å polere lakken litt også. Siden det er litt vrient å få testet om alt virker som det skal på ulike maskiner over her (St. Lucia i skrivende stund), så er det topp om du gir oss beskjed hvis du oppdager noen bulker eller løse skruer som vi har oversett. Det som i allefall er sikkert er at ting generelt fungerer bedre i alle andre nettlesere enn Internet Explorer, så hvis du fortsatt ikke har byttet til f.eks Firefox eller Opera kan vi jo benytte anledningen til å anbefale det på det varmeste.

Én fin ny ting er at man nå kan kommentere på andres kommentarer (som for eksempel her). Dermed er det også litt lettere for oss å svare hver enkelt. Husk også at du kan registrere deg som bruker og få epostvarsel om nye oppdateringer! Nytt reisebrev fra St. Lucia kommer nok om ikke så lenge.

2 Responses to “Bloggoverhaling”


Leave a Reply