Grenada og Grenadinene

6 Responses to “Grenada og Grenadinene”


 • Så kult med besøk av Kolbotn-gutta! :)
  Det så helt ubeskrivelig fett ut på de øyene…

 • Hallo Erik.
  fikk plutselig en trang til å kikke etter deg. visste at du var på vei, men ikke helt hvor, eller hvor langt…Stor glede å lese. Godt skrevet om reisen over det store havet, og gleden av å möte land igjen. Og min lengsel etter karibien og båtlivet ble som en fysisk klump i magen på meg. Shit, så kult da man! Dere har visst allerede passert Bequia forstår jeg. Det var mitt hjem i 3 måneder, i en liiiten hytte på baksiden av öya. Dere traff vel ikke tilfeldigvis en svenske som bor der som heter Magnus Lewin? Vär nå snill med alle haikere og beach-bums dere stöter på underveis. Jeg var jo halvannet år rundt i karibien som dekksgutt på andres båter selv….
  Og jeg vet at jeg ikke jeg trenger å si det, men kos dere!

  • Hei Preben,
   så fett å høre fra deg!! På Bequia lå vi i Admirality Bay en stund men møtte dessverre ingen Magnus gitt. Akkurat nå ligger vi mer eller mindre værfast på St Lucia, og neste stopp blir vel Dominica… Si i fra hvis du har noen tips da!

   Håper det går bra på KTH! Og at du fortsatt rekker å jobbe litt med delfinene innimellom!?

 • Kjære Tuva & Erik,

  Det er en viss kontrast mellom billedserien fra Grenada og dagliglivet her på berget. Denne helgen brukte vi flere timer på å måke snø. Vi ser fram til å lese neste reisebrev, men skjønner jo, at det finnes annet å holde på med i Karibia, enn å skrive. Siden dere sikkert skal videre oppover mot Martinique og Guadeloupe kan det være på sin plass å nevne, at man på Guadeloupe har hatt generalstreik de siste 5 ukene pluss masser av uroligheter med bl.a. plyndring pga. høye priser og matmangel. Fransk koloniherredømme står ikke just i høy kurs der. Take care! Klem fra Anne Kari & Niels

  • Det ser ut til at vi hopper over de franske øyene gitt… Egentlig hadde vi tenkt å proviantere på Martinique, men etter hva vi hører er det ikke varer igjen i butikkene. Vi gjør nok unna storinnkjøpene på St. Lucia hvor vi er nå, og så drar vi rett videre til Dominica istedet.

 • Morro å se fine billeder fra Grenada ! Som sagt , lurer på om dere smutter innom Cuba…..So long

Leave a Reply