Vi takker

Oddvar Løkse, Tuvas dedikerte pappa som har lagt ned utallige arbeidstimer i klargjøringen av Kajsa. Oddvar lar sin faderlige bekymring for dattera på de syv hav få utløp i svært konstruktive mekkeprosjekter. Det skal i hvert fall ikke stå på ham om skuta ikke holder.

Niels Jørgen Abildgaard, Eriks sjenerøse pappa som lånte oss penger til ny båt. Uten denne starthjelpen ville turen måtte utsettes i et år eller to.

Omar Gjøstøl, stamkunde på Tuvas tidligere arbeidsplass Evita Espressobar. Omar lånte meg 50 000 kroner uten sikkerhet, og skal dermed ha æren for at mitt første båtkjøp ble en realitet. (Niels Jørgen – dette lånet er tilbakebetalt, bare rolig…)

Dattera til Hagen, som har sponset oss med en flunka ny satelittelefon! (Nærmere bestemt en håndholdt Iridium 9505a, for dem som er interessert i sånt.)

Nautisk Forlag, jobben til Tuva, som sender med oss elektroniske kart for hele turen. En spesiell takk til butikksjef, venn og tidligere jordomseiler Tore Myrvang for alle gode råd.

Seatronic, som har gitt oss veldig bra priser på alt fra flåte og radarreflektor til båtshake og ankerkjetting.

Montane Norge, som har sponset oss med tipp topp førstehjelpsutstyr, samt gitt oss halv pris på diverse utstyr for å pakke ting tørt og kompakt.

Maxim Norge, som har gitt oss kjemperabatt på næringsrike måltidserstattere (stormmat).

Aronsen A/S som forærte oss en Focus Nautica kikkert med peilekompass.

Engelsviken Slipp A/S som sponset oss med finfint drivanker. Vi håper vi ikke får bruk for det…

Tore Jacobsen fra Revierhavna som solgte oss redningsflåten sin til en symbolsk sum.

Harald Oredam, familievenn, som har lagt ned flere timer med sveising for å tilpasse vindroret vårt.

Fortsettelse følger…