Bilder fra hjemseiling, Lilleby-Oslo

Når vi omsider kommer oss avgårde på langtur kommer vi til å poste bilder underveis i galleriet som vi nå har fått på plass her. I mellomtiden legger vi ut litt bilder fra tidligere turer. Foreløpig har vi lagt ut bilder fra hjemseilingen av Kajsa (som het Sigrid da vi hentet henne) fra Sverige, oktober 2007. Oss tre.jpg Den første delen av turen gikk fra Lilleby sammen med Nina og Lars. Pga motorhavari måtte vi la båten ligge igjen på Koster mens vi selv hoppet på en buss i Strømstad. Helga etter seilte vi tilbake igjen i båten til Bjørnar (Marielle) for et nytt forsøk. Selv om motoren forstatt var kaputt hadde vi fin seilevind hele veien hjem, nesten; utenfor Nesoddtangen løyet det og Marielle tauet oss siste stykket inn til hjemmehavna på Hoveøya.

0 Response to “Bilder fra hjemseiling, Lilleby-Oslo”


  • No Comments

Leave a Reply